AHC
 

  Bekijken van onze website  


WebsiteU ziet niet alles van deze website ? Wijzig uw schermresolutie of schakel Java in of lees dit . Is er volgens jou iets anders mis met onze website, contacteer ons dan onderaan elke pagina.

Voor pdf bestanden download Acrobat Reader.

Voor filmpjes, download mediaplayer of de laatste Flashplayer.

XP gebruikers die gebruik maken van de Adobe Flash Player zijn soms beter gediend met de versie 9 . Niet altijd nodig is de Shockwave player.

Op onze pagina "Links naar ..." komen steeds meer websites te staan die filmpjes aanbieden. En wie denkt dat ze allemaal dezelfde inhoud weergeven komt bedrogen uit. Dat kan je dus uren , dagen , weken filmpjes zien enkel van en over wat jou interesse opwekt. Noem het en je vind het. Van de oude Gaston en Leo filmpjes tot de meest didactische toestanden en grappen. Verder verbind deze website zich ertoe geen pornografisch materiaal te verspreiden en kindvriendelijk te zijn.

De wet op kopiëren wordt bij ons ook strikt nageleefd.

Vriendelijke groeten.

Niet gesnapt ? wij zijn heel goed in herhalen.

P.S. Belangrijke feiten die op deze website aan bod kwamen zijn later ivf hun belang, mogelijk te herlezen in andere desbetreffende rubrieken of op onze "tips & trucs" pagina's . Onze interne zoekrobot op de hoofdpagina kan u helpen.