AHC
 


 Lidmaatschap 

Antwerp Hobby Computerclub vzw

Welkom bij AHC vzw

 

 Nieuwe leden


We informeren u ter plekke over het reilen en zeilen op onze en uw bijeenkomsten. Je vult naar goede gewoonte het inschrijvingsformulier in nadat je van één van ons een rondleiding en voorbeschouwing kreeg over onze werking. Op de achterzijde van voornoemd document staat ook een relaas over onze bijeenkomsten. Daarvan krijg je een exemplaar dat je rustig kan nalezen. Er staat een inleidend woordje gebaseerd op het huisreglement van onze club.
U hebt dan ook meteen ons rekeningnummer onderaan het document en kan het verschuldigde lidgeld overschrijven waarna u zal vermeld worden op de aanwezigheidslijsten dewelke uw lidmaatschap en aanwezigheid in de all rechtvaardigen. We ontvangen graag in bruikleen een pasfoto voor de ledenadministratie die je achteraf terugkrijgt. U ontvangt ook inloggegevens voor de ledenpagina van de website.
Wegens overcapaciteit en naar de afspraken in het huisreglement zijn we genoodzaakt een tijdelijke ledenstop in te roepen vanaf onderstaande datum tot heden. Onze drijfveer om een plafond-aantal leden te behouden bestaat erin om hen ten volle te kunnen bij staan. Natuurlijk weren we niet graag iemand. Uitzonderingen zullen dan ook eerst uitvoerig moeten besproken worden. Aarzel daarom niet ons op te zoeken of te contacteren en te informeren naar de stand van ons ledenbestand.

Bedankt voor uw begrip.
14/11/2012

 

Als je bij ons binnenstapt zullen wij je verwelkomen en kan jij je ogen de kost geven.
Zo vormt het ongetwijfeld een mooi beeld van deze hobbyclub.

 

Uw inschrijvingsformulier en infoblad krijgt u ter plekke.

 

Uw bijdrage als nieuw of huidig lid is slechts 50 € .
Deze word verwacht binnen de maand september.
Na inschrijving ter plekke en storting t.a.v. :
Antwerp Hobby Computerclub vzw op :

Rekeningnummer AHC vzw :  BE19 979 5242469 12


Te late betaling na eind september brengt een penalisering mee van 10€.

Vermijden is de boodschap. ;-)