AHC
 

Waarom Antwerp Hobby Computerclub ?

Vandaag zijn de moderne computers en hun mogelijkheden eindeloos groot. De kans tot crachen is immers even groot . Met de nodige ondervinding en veel experimenteren kan je binnen de kortste keren de problemen herkennen en oplossen van je stroef geworden pc. Wie kan er vandaag mee leven dat je pc-opstart te lang duurt of één van je randaparaten maar af en toe werkt, of je niet onafgebroken op interenet kan blijven surfen.

De broodnodige schoonmaakbeurt laat je liever niet telkens als je het even niet weet over aan de computerhandel, wiens uurloon hoger ligt dan een lidmaatschap van een computerclub waar je aanklopt of binnenstapt wanneer je zelf wil.

Je computers aan elkaar linken zodat je vanop de ene de andere kan raadplegen, allemaal zaken die je graag onder de knie krijgt. Voordat je aan de helplijn gaat hangen van je provider tegen een tarief om u tegen te zeggen en van hot naar her word gestuurd, wil je kennis vergaren en niet onoordeelkundig met termen en gezegden geconfronteerd worden. Je harde schijf doet niet wat je wil en verbergt zaken waarvan je zeker weet dat ze bestaan. De slechte bedoelingen van virussen en e-mails met spyware alsook de veel voorkomende hoaxes wil je voor zijn door je ervaring en deskundigheid. Hierdoor ben je gegevensverlies een stapje voor en kom je niet bedrogen uit. Je weet alvast dat de prullenbak je laatste redding is.

Maar er is meer. Gedaan met per ongeluk kwijtspelen van bestanden.
Je bent een backup specialist geworden en voelt je veilig voor alle elende ondanks de tijd die het je kost. Vanaf nu slaap je op 2 oren en je pc geeft minder vlug de geest. Je weet welke software te gebruiken en hebt het nodige overleg van wat hedentendage het beste is om te gebruiken, gratis of betalend. Je wil niet bij de grijze massa horen die kunnen klikken met de muis maar niet weten wat er gaat gebeuren. Je wil niet dat de computer de macht heeft over jou, maar net andersom.

Dit alles leer je bij Antwerp Hobby Computerclub van mekaar ,op vraag, uit de gesprekken of dankzij de demo's waarin alle tips aan bod komen om een volleerd gebruiker te zijn of te worden. Niet gesnapt ? wij zijn heel goed in herhalen.

Wij doen het gratis!

Alvast dat trachten we toch te doen . De prijzen voor pc hulp en herstellingen swingen immers de pan uit vandaag. Zo wist ons medelid Michel ons onlangs nog te vertellen hoeveel Belgacom vroeg om thuis te komen. Werkuren en verplaatsingskosten waarvan je een weekendje op reis zou kunnen gaan. Let op leden zijn verplicht een back-up in huis te hebben. Hoe recenter hoe beter.