AHC
 

1|2|3|4|5|6|7|8|9|10


Download 4

Avast
Avast Home Edition, gratis voor jou als thuisgebruiker of voor niet-commerciële toepassingen. Voor niets gaat de zon op, zegt men altijd . Wel, voor niets krijg je een heel behoorlijke bescherming tegen virussen en andere malware.

Open Office 2.3
De beste eigenschap van OpenOffice.org is de compatibiliteit met Microsoft Office. De nieuwste versie van de gratis kantoorbundel doet dat bijna perfect, maar gaat uit de bocht met z'n complexe interface.

9 systeemtools
Met onderstaande 9 systeemtools kan u uw machine al zijn nukken af leren, en houdt u in de gaten dat programma's niet te veel aandacht vragen van uw computer. Zij helpen uw Windows in te richten zoals u het prettig vindt.

Pitaschio 2.20
Windows kan zich als een koppige ezel gedragen. Vensters zitten elkaar in de weg, taakbalken zitten overvol applicaties en belangrijke functies zijn lastig met één knop te bedienen. Pitaschio is een controlekastje dat u helpt om de ezel weer aan het lopen te krijgen.

Glary Utilities 2.3.4
CCleaner is een van de best gewaardeerde gratis opschoonprogramma's voor uw computer, maar dat betekent niet dat er geen goede alternatieven zijn. Het overzichtelijke Glary Utilities biedt functies die u zelfs niet in zijn bekendere concurrent vindt.

Revo Uninstaller 1.40
Met Revo Uninstaller zet u een hogedrukspuit op uw systeem. Verwijder software en zijn vermelding in het register of mik op tijdelijke bestanden en vertragende opstartmodules. Vanaf nu u kunt u deze grondige reiniger meenemen op uw USB-stick.

XP-AntiSpy 3.96-6
Niemand is gediend van callcentertelefoontjes tijdens het eten, dus waarom zou u het moeten slikken als Microsoft u voortdurend lastigvalt met updates en foutrapportages? Met XP-AntiSpy legt u zichtbare en onzichtbare XP-laster het zwijgen op.

Google Desktop 5.5
Over Google valt veel te zeggen, maar niemand zal echt betwisten dat de internetgigant heel goede zoektechnologie in huis heeft. Ook uw huis, want Google Desktop biedt een zoekmachine voor de eigen pc.

Process Tamer 2.09.01
Als een ezel niet meer wil lopen, is hij met geen mogelijkheid meer van zijn plaats te krijgen. Als een programa bokt, brengt het uw hele systeem tot stilstand. Process Tamer dwingt het onwillige proces tijdelijk zijn vermogen af te staan, zodat uw computer weer op gang kan komen.

Process Explorer 11.0
Met Windows Taakbeheer roept u alle lopende processen op die uw systeem bezighouden. Als u meer informatie nodig hebt voor reparatie of graag wilt weten welk bestand bij welk proces hoort, brengt Microsoft de gratis Process Explorer in stelling.

IOBit SmartDefrag Bèta 3.1
Defragmenteren in Windows betekent wachten, wachten en nog langer wachten, tot uw bestanden herschikt zijn. Het bescheiden IOBit SmartDefrag vreet geen geheugen, zodat u ook kunt werken terwijl het zijn werk doet.

AutoRuns 8.71
Met AutoRuns krijgt u een overzicht van alle onderdelen die samen met Windows of een applicatie als IE opstarten. Ideaal om handmatig malware of ongewenste opstartprogramma's te verwijderen. Een waarschuwing is wel op z'n plaats: knoeien met opstartwaarden kan uw Windows om zeep helpen

top