AHC
 


IN MEMORIAMWALTER LAUREYSSENSWalter Laureyssens, zal iedereen zich herinneren als de altijd goedgezinde en humoristich, blije verschijning op de club. En dat was hij ook daarbuiten. Dat zullen enkele clubleden die ook collega van hem waren kunnen beamen. Op de club zelf was hij nooit te berooid of verlegen om met problemen af te komen. Op demo's en lespaketten was hij grotendeels alleen of met zijn schoonbroer aanwezig. Hij was niet onze grootste computerkenner, maar leerde zoals iedereen bij op zijn tempo. De strafste toer die hij ons mee liet beleven was , kort na mekaar drie keer, met hetzelfde virus opgezadeld zitten dankzij de verkeerde vrienden (lees e-mailcorrespondenten) Achteraf hebben we deze anekdote nog dikwijls herbeleefd met een lach. Want dat kon hij als de beste. Humor verzorgen en lachen. Maar ook laten lachen. Als de sfeer ondermaats was liet hij zichzelf soms lenen om toch met iets of iemand te kunnen lachen. Zo en zo alleen zullen wij als computervrienden en ex collega's hem blijven herinneren. Blij dat je er al die jaren met en voor ons was.

Msahc

BOB VAN PETEGHEM

Bob Van Peteghem, Wij herinneren Bob vooral als een joviaal man, iemand die gul was en graag zijn loyaliteit toonde. Maar ook als iemand die feestjes schuwde. In 2006 kwam hij slechts eenmalig naar onze nieuwjaarsreceptie, ook op onze bbq liet hij verstek. We hebben hem ook zelden met computerproblemen weten afkomen. Hij was nooit een last, en legde nooit beslag op mensen.
In tegenstelling tot wanneer hij opdook, was hij toch wat teruggetrokken. Hij vertelde zelden iets over zijn familiale toestand.
De Lijn daarentegen, daarvan hoorden we menig anekdote. Tenslotte was dat zijn leven. Het was dan ook in dat plunje dat hij dikwijls op de club opdook voor een ijskoude Duvel. De laatste jaren bezocht hij meermaals het ziekenhuis en heeft heel wat dagen ziekteverlet gekend. Maar net toen alles wat achter de rug was, sloeg het noodlot toe in zijn slaap.
Bob, wat kunnen we zeggen, op zulk vroeg noodlot. Het ga je goed makker.
Heel fijn dat je onze groep steunde, en blij dat je er bij was.

Msahc

ARTHUR VERBRUGGEN
Arthur Verbruggen, Arthur had een heel lange carriere van radiotechnieken in het leger, over de allereerste computers, tot de huidige generatie windows 7.
En toen sloeg het noodlot toe. Alle inzet, hulp, en ijver voor anderen is niet voor niks geweest. Ieder die hem kende heeft ongetwijfeld iets van hem geleerd of opgestoken.
Hij was de rust zelf, en rust nu in vrede.
Zolang onze club bestaat, en lang daarna zullen we hem nooit vergeten als een heel minzaam man en een voorbeeld van een echtgenoot.

Msahc

EDDY GEENS
Eddy Geens, een begrip van het eerste uur computerclub. Begeesterd, en veel meer dan dat. Nauw toekijkend, en een vinger in de pap houdend, en steeds met het laatste nieuwe mee. Zeer emotioneel toen we ons verplicht voelden van naam te veranderen. Maar zeker niet vergeten als vriend van het eerste uur.

Msahc

GEORGES VERGAUWEN
Georges Vergauwen, geen voortouwnemer, maar zeker gepakt door de computermicrobe.
Heel accuraat en nauwkeurig, voorzichtig en oplettend.
Maar spijtig genoeg dikwijls ziek geweest . En niettegenstaande vele keren de strijd gewonnen.
Tot die ene keer dat hij ons achterliet in tranen. Voor ons een heel goede vriend.

Msahc

RAYMOND WENSELAERS
Raymond Wenselaers, een cultfiguur binnen de gemeente Hoboken als gemeentearbeider aan de groendienst.
Met weinig computerkennis vooruitziend naar zijn pensioenleeftijd om die binnen de computerclub te gebruiken.
Maar bijleren was voor hem van korte duur.
Zijn eerste jaar pensioen werd Monneke ziek en verliep van kwaad naar erger.
Hij, maar ook wij hadden het graag anders gezien.

Msahc