AHC
 


1997Cor, onze toenmalige voorzitter(ja toen bestond dat nog, nu willen we liever geen hiërarchische namen en dito commentaren) begon een lange reeks cursussen Word. Maar al snel bleek de stimulans om verder te doen miniemer te worden. Hij bezorgde ons een dikke cursus in copyvorm en we gingen allemaal op onze eigen manier aan zelfstudie doen. Niet verloren blijkt nu later.
1997 Weet je nog hoe fier we waren als we onze eerste gouden gids op cd-rom konden gebruiken op onze pc. Een datastroom die vandaag niks meer voorstelt vergeleken met wat het internet ons biedt. Maar wat waren we de hemel te rijk met de snelle toegang tot die informatie. Al gauw gingen we naar een cybercafe met z'n allen om te leren internetten wanneer het nog niet betaalbaar was.

DE WEBSITE van die tijd was ongetwijfeld www.dma.be De digitale metropool. Daar waar we ons eerste degelijke e-mailadres toegewezen kregen. Met zen allen kozen we natuurlijk voor dezelfde optie. Volgelingen van elkaar als we waren, in onze aanloop en leerperiode waarin we zaten, op weg naar de specialistenroem.

 

 

 

top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>