AHC
 


2001

Juni 2001 start Renaat in samenwerking met Mickey ons eerste clubblad. Al snel worden Marc1 en Luc zijn beste medewerkers. 14 Augustus 2001 laat Luc de club voor wat ze is en stopt de websitewerking. Later zal blijken dat augustus een memorabele maand wordt voor deze vereniging. Willy zorgt is samenspraak met de uitbater van onze taverne voor T-shirts met het logo van ASC en reclame van de taverne-eigenaar Luc. Toen was reclame nog met K. We ontvingen weer enkele nieuwe leden die welkom waren. Voor hen gold ook meteen de boodschap; wat je niet vraagt kom je niet te weten. Hetgeen gewoonweg wou zeggen: voel je thuis binnen onze groep en bespreek al wat je computerhart begeert.

2001.Virussen, virussen, virussen. Het lijkt wel alsof je tegenwoordig niets anders meer hoort. Er verschijnen steeds meer virussen aan een steeds hoger tempo. Het gevaar hiervan is niet alleen dat deze virussen destructief zijn maar ook dat wij als gebruiker "afstompen". Alweer een virus (gaap), so what? Waakzaamheid is en bleef echter geboden. Daarom ontstonden er korte cursussen "zelfverdediging tegen virussen"Zo kwamen we een virus tegen op één van onze clubcomputers twee weken nadat hij piekfijn in orde was gemaakt door Arthur. De rustige computerjaren waren voor eeuwig voorbij. Er was toen al geen lievemoederen aan het werd een format C.

2001.Meters kettingpapier werd door de lawaaierige printers getrokken. Het was het begin van een tijdperk zonder papier en er werd meteen kilometers geprint. Flor kampte dat jaar met gezondheidsproblemen. En wij waren nerds die de prijzen vergeleken alsof ons leven er van afhing .

Het was een tijd dat we experimenteerden op glad ijs en met drie één internet adres gebruikten met een agenda wie wanneer mocht

 

 

 

top