AHC
 


2005De aandacht voor demonstraties verscherpt met de dag.

2006 kwam er aan en wat hebben we software door onze handen gehad in deze periode dat All Systems bestaat. Onze derde versie van de website kent haar tweede geboorte en is 1 jaar online op 2dec 2005

2005 is zeker uitgeroepen tot het meest explosieve jaar van onze computerclubhistory. We kunnen het niet genoeg herhalen dat de vruchten van al onze inspanningen hier duidelijk beloond zijn. Reclamestunten, flyers en brievenbussenstunts hebben duidelijk geholpen om weer wat nieuw leven in te blazen in deze vriendenkring en alzo nieuwe mensen te betrekken bij onze hobbyinteresses. Ons computerjaar zat zo propvol dat zelfs iemand het niet meer zag zitten om alle vragen te beantwoorden en dook onder voor altijd. Bijna niemand kreeg tot nu toe nog gehoor van hem.

Alweer een nieuwe pc komt eraan. Het resultaat van onze jaarlijkse paasactie en wat opleg uit de kas zorgt weer voor een nieuwe pc op de club. Zo zijn er morgen allemaal snelwerkende pc's ter beschikking waardoor de ene pc niet meer onderdoet voor de andere.Ons draadloos netwerk is een feit. Met vereende krachten werd hulp geboden aan elkaar en weer wat kennis verworven te hebben schreven we weer een stukje geschiedenis bij aan dit bijna 11 jarig verhaal. Vanaf morgen kunnen ook de heren met hun laptop op het internet mits ze uitgerust zijn met de juiste kaart. Nieuwe laptops vormen uiteraard geen probleem. Iets oudere toestellen vereisen een kleine aanpassing of ingreep. Hulp is bij ons te vinden op de club. Ziehier ons nieuwe beestje.

Dit jaar behalen we een memorabele ledenlijst, het resultaat van een strijd van website, strooibriefjes en mond aan mond reclame. Wij gaan ervan uit dat het het resultaat is van al onze inzet van de voorbije jaren aan het adres van leden en bezoekers. Het is niet altijd even makkelijk geweest durven we beamen, maar altijd hebben we het even graag gedaan in het kader van " helpen is onze hobby". We starten ook dit jaar met mensen waarop te rekenen valt. Nieuwkomers zoals Véronique en Eddy in het beleidsteam zijn een zegen voor een club. Het geduld en de ambitie om anderen te helpen hebben ze voldoende. Hopelijk gaan onze leden er spaarzaam mee om en beseffen jullie dat het de vrije tijd van deze mensen is die anderen ten goede komt. Onze nieuwjaarsbijeenkomst,was weer een zeer geslaagde receptie waar de grote massa aanwezig was en iedereen weer even de kans kreeg bij te praten. De computer speelde die dag geen rol van betekenis. Onze uitdaging om mensen met een laptop op internet aan te sluiten werd gretig opgevolgd en te baat genomen. Als je ziet dat er soms een rijtje van 8 a 10 laptops op onze tafels staan, dan is deze lokroep ons niet ontgaan. Wordt dus vervolgd.

Ben Clevers onze donateur van de club, die ons meermaals zijn mooie foto's toonde laat ons weten dat hij opendeurdag heeft met zijn fotoclub ter ere van hun dertig jarig bestaan.

 

.

 

 

top