AHC
 


2008

15 jarig bestaan

hey guy swaar is de guido

ex collega s

We worden in september van dit jaar 15. Zolang zijn we al een team. 2008 was het jaar dat Tony in het huwelijk trad na 17 jaar vrijgezellen-ballingsschap . Maar ook het jaar waarin Walter op TV kwam. Het jaar dat de humor mails aangepakt werden na enorme overlast van sommige personen. We gaven het goede voorbeeld en deden rondvraag op de ledenpagina naar wie voor en tegenstander was. Het resultaat staat nog steeds onderaan onze ledenpagina bij de "eerdere ledenberichten".
Het was ook jaar dat we onze vriend Georges verloren. Na jarenlange strijd verloor hij het gevecht. We kenden hem van toen hij de ziekte net onderging. Daarom zullen we hem ook elk jaar in herinnering brengen. In 2008 gingen de LP's op DVD onder leiding van Leo en Gaby en het alziend ook van ons Gerda en haar USB platenspeler. We zijn ook bezig (hopelijk met de laatste) met wederom een nieuwe versie van onze website. Duivel doe al met veel hooi en steeds meer werk - Ivan, nam het voortouw om onze website professioneler te maken en neemt mede-webmaster Marc op sleeptouw. Onze 5° website komt er aan in 10 jaar. Verder namen we een stap voorwaarts in functie van de leden. Het monitorpark werd helemaal aangepast aan de moderne noden en vereisten. De eerste Vista gebruikers meldden zich aan. Een teken aan de wand voor het beleidsteam om zich te wapenen tegen veeeeel vragen.
Uiteraard zijn er dit jaar evenveel lessen en demo's op de activiteitenkalender als andere jaren. Grünther zorgde voor een korte demo Mac. Lesgevers als Swa Raes ontpopten zich met Ebay als volleerde verslaggevers. En er zullen er nog volgen.

Mia en Grünther

Enkele leden zorgden voor een extra diascherm in geval van gebrek in de toekomst. En er was de quiz " De slimste mens van AHC"
Wij wilden ook wel eens weten wie de slimste onder de Antwerp Hobby Computerclubleden was. We schroefden de snelheid en de frequentie van de vragen terug op ons niveau en vertrokken met beginnersvragen. Een hoop slimme koppen bleven over. Enkelen die zichzelf overtroffen en naar de tweede ronde mochten verbaasden iedereen. Daniel, Louis en Walter lieten zich voorbijsteken, en de nooit verwachtte tandem Willem en Ward staken de kop op. Buiten alle verwachtingen lieten ze Myriam ter plekke achter. Maar het kaf werd pas van het koren gescheiden met de vragen voor gevorderden. Leo voerde hier het peleton aan, maar moest de duimen leggen voor een selectie knappe koppen die de finale mochten spelen. Hierin bleek Ward zichzelf naar een hoger niveau te tillen en deed zelfs mee aan de vragen voor experts.Vals gespeeld, niks van! Maar toen kwam pas alles boven drijven. De kennis won het van het geluk. En met een gedeelde eerste plaats besloten we geen schiftingsvraag te stellen maar de twee terechte winnaars Erik1 en Julien de prijs te laten delen.
Proficiat heren. - Proficiat als slimste mens van Antwerp Hobby Computerclub 2008. En dan is 2008 nog niet eens voorbij. Ook al zit het beleidsteam al met 2009 in het achtehoofd. We kunnen 2008 gerust als een top jaar beschouwen voor AHC met een groeiend aantal leden waar een noodstop moest aan te pas komen. Een jaar met als apotheose de nieuwjaarsreceptie ter ere van on 15 jarig bestaan.

Toogpersonel ?iedereen aanwezig

altijd dezelfde aan het woord

 

 

top