AHC
 

2010


2010 begon met de koudste ledenvergadering ooit. Na de witgesneeuwde receptie moesten mensen urenlang wachten op een taxi.
Het was een jaar waarin een groot aantal nieuwe mensen de weg vonden naar onze computerclub. De website droeg daar natuurlijk veel toe bij.
En we moesten dan ook heel selectief zijn om ons grensgetal aan leden niet te ver te overschrijden. Meerdere sprekers namen de micro en een verscheiden aantal nieuwe lesgevers deed zijn ding dit jaar.
Met dank aan Erik, Jozef,Daniel en Fred. Deze laatste zelfs voor het eerst zonder groot scherm. Een demonstratie touchscreen had dit ook niet nodig. Windows 7 kwam dit jaar bij meerdere gebruikers om de hoek kijken.
En verder was het een jaar met vele zieke, gekwetsten en gezondheidsarme mensen als nooit tevoren.

Verder verschoof er op de activiteitenkalender verschrikkelijk veel aan lessen door omstandigheden. Meerder keren gebeurde het dat men hierdoor totaal te draad door kwijt was. Met als gevolg, verschillende verloren verplaatsingen.
We namen dan ook het besluit dit tegen te gaan in de toekomst en de kalenderdatums alvast ongemoeid te laten.

Velen werden door ons geholpen met verloren gegane data-gegevens van het fototoestel, naar de USB stick of van de gecrashte harddisk tot de laptop of de harde schijf.
De rode draad hierin was ongetwijfeld het fenomeen back-up. Opgenomen in het huisreglement vanaf nu, en een verplichte taak voor ieder lid om nog geholpen te kunnen worden.

Het nut van de korting op het lidgeld werd door bijna iedereen goed onthaalt, en hopelijk onthouden. De propaganda van de laatste jaren heeft geloond.
Verder slaagden we er in toch de nieuwe website online te zetten, mits wat onafgewerkte zaken. Uw gepersonaliseerde paswoord voor de ledenpagina inclusief. Waarvoor dank aan de initiatiefnemers.
Met de nieuwe lidkaart en een dosis goede moed starten we ons 18° jaar computerclub.We wensen jullie alvast de leergierigheid en de winst op kennis en handigheid bij je geliefde hobby en je weerspannige computer.

 

 

top