AHC
 

Ledenpagina AHC.

Welkom op deze beveiligde pagina.
Alleen leden van Antwerp Hobby Computerclub vzw hebben hier toelating
.VZW
nieuws
Statuten &
huisreglement
Afspraken Ombudsman Zend me de
ledenlijst
Verhalen van
leden
Leden zonder
e-mail
Tijdig lidgeld Ken uw leden Vorige
ledenberichtenAlgemene ledenvergadering
Hallo,

Op 19 november 2016 is er algemene ledenvergadering, met info over toekomst en financiën. Wees er bij om 14 u stipt.
Tot dan.

AHC vzw

30/10/2016Wijziging ere-lidmaatschap
Hallo,

Wegens de hoge leeftijd en het meermaals pogingen ondernemen via zijn familie kwamen we tot het besluit dit verlies in contact om te zetten tot een nieuwe potentieel waardige vervanger. Namelijk ons aller Willy De Rudder die mede met ons op de eerste foto's stond aan het begin van de computerclubperiode. De aanwezigen wensten hem allemaal dikke proficiat met de zegen. Willy bedankte prompt met een tournee general op de eerstvolgende bijeenkomst.
Dat we ze nog lang mogen , mogen hé Willy.

Succes en vriendelijke groeten.

26/09/2014


OVERLIJDENSBERICHTBeste leden,

Deze week overleed onze vriend Walter Laureyssens . Na twee jaar van onophoudelijke ziekehuisbezoeken en opnames heeft hij de strijd verloren van een vreselijke ziekte, ons allen bekend. Nu zaterdag 13 september om 10 uur kan u de burgerlijke plechtigheid bij wonen te Boom Kerkhofstraat 411. Uitvaartcentrum Rongé

In naam van onze club zullen wij ons medeleven overbrengen aan de familie.

Vriendelijke groeten.

10/09/2014september lidgeldmaand


Hallo,

De vakantiemaanden zijn voorbij. Het moment om weer meer tijd te maken voor de hobbybijeenkomsten.
De maand september is de maand waarin je lidgeld kan betalen op het bekende rekeningnr. Zoals vermeld op de algemene vergadering is dat voor iedereen zonder uitzondering vanaf dit jaar 50 €.
Wij rekenen op jullie snelle registratie teneinde uw vrijwilligers hun taken grondig te laten uitvoeren en alles op orde te krijgen.
Enkele van die vrijwilligers waren al in de weer omjullie weer grondig opgekuiste computers aan te bieden ter gebruik. Zij zullen ook zorgen dat deze samen met U in goede conditie blijven door back-up gebruik en het verwijderen van onnodige software na installatie als u het niet meer nodig hebt die dag. Verwijderen dus.
Een korte registratie van wie welke computers bemand kan helpen om properdere en snellere computers te hebben de volgende keer.
Zaterdag 30 aug iedereen aanwezig ?

Tot dan.
Vriendelijke groeten.

28/08/201418 januari blijven we iets langer

Hallo,

De vorige jaren hadden we een gezellig etentje in de Schorren na de cluburen. Sommigen die hun partner dan bijhadden of gingen ophalen schoven dan samen aan tafel tussen 18.30 en 19u voor een laatste babbel op de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar.
Daar we al een gans jaar de heerlijke aroma's van Monique opsnuiven op onze zaterdagen, blijven we fan van haar keuken.
Ook dit jaar zijn we dat van plan. Wil jij en je partner er ook bij zijn. Graag.

Tot dan.
Vriendelijke groeten.

08/01/2014Nieuwjaarsbijeenkomst 2014

Hallo,

Zoals besproken op de algemene vergadering zal er geen receptie zijn op 18 januari 2014, op de wijze van de voorgaande jaren.
Maar wel in de vorm van een clubdag met computergebruik.

Onze Nieuwjaarswensen zullen even gul zijn. We rekenen dan ook op uw betrokkenheid met dezelfde bezetting als andere jaren.

Vriendelijke groeten iov het bestuur van Antwerp Hobby Computerclub.

06/12/2013


 

 

 

 

 

 

 

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /customers/e/f/e/ahc.be/httpd.www/leden_pagina.php:193 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/e/f/e/ahc.be/httpd.www/leden_pagina.php on line 193