AHC
 


Klaar voor nr 8, of laat je hem

Veilig internetbankierenBen je er klaar voor, tuurlijk niet. Wij worden het onderhand beu. Vooral te weten dat dit weer een overgangsversie zal worden zoals er nog meerdere waren in het verleden. Zal je hem proberen ? Uiteraard gaan we aan die verleiding niet kunnen weerstaan. En dan is er telkens weer dezelfde vraag. Voldoet je machine aan de motor?
De syteemeisen die windows 8 aan je pc stelt zijn: 1GHz of meer - processor (32-of 64 bit) - 1GB ram (int. geheugen) bij 32-bit of 2GB ram bij 64-bit - 16GB harddisk space bij 32-bit en 20GB bij 64-bit - Grafische kaart die DirectX 9 ondersteunend met min. WDDM 1.0 - En om de volledige Windowscapaciteit te benutten is een touchscreen een vereiste. We zegden het toch al, een overgangsversie voor gewone desktop-gebruikers.
Wie dus Windows 7, draait op zijn tablet kan zonder nadenken overstappen op Windows 8. Windows 8 voor tablets zeg maar :-) De eisen voor een tablet zijn niet min. Zo moet een tablet met Windows 8 een camera hebben, bepaalde knoppen, gyroscoop, bluetooth, minimale resolutie van 1366 x 768, speakers enz enz...

15/01/2012