AHC
 


Cooliris: Een of de makkelijke weg om foto's te bekijken op je iPad. Je krijgt een ultieme kijkervaring met de iOS-app genaamd "Cooliris" om je online fotoverzameling te zien op een impresionante 3D-beeldmuur.Cooliris was eerder al bekend door de extensies waarmee je online je gesaved fotomateriaal op een inderukwekkende manier via browser te zien te krijgen.
De makers hebben hun aanpak veranderd en ingesteld op mobiele apps. Bewijs deze iOS-versie. Andere diensten kiezen om een maximum aan foto’s op eigen server te bewaren, maar Cooliris zondert zich af door samenbrengen van een maximaal aantal fotodiensten of aanbieders.Met ondersteuning van Instagram, Picasa, Google+ en Flickr en (nieuw) Google Drive, de online harde schijf van Google, is het mogelijk, lokale foto’s van je iPad of iPhone te bekijken of Cooliris in te zetten als je door Google Images opf Facebook navigeert.
De 3D interactieve fotomuur, op het lijf geschreven van tablet of smartphone, laat je toe te bekijken en ook simpelweg commentaar toe te voegen.
Favoriete afbeeldingen te delen op je favoriete sociale netwerken enz.
De browserextensies zijn echter wel vaarwel gezegd, er ontbreekt momenteel een app voor Android of andere platforms,maar ondanks alles ideaal voor een innovatieve manier van fotoweergave.
Cooliris voor iOS is gratis af te halen in de iTunes App Store.10/03/2012